PurePharma

lördag 4 augusti 2012

En liten tanke

Det slog mig igår hur mycket vi kommit bort från vår tänkta riktning i livet. Jag ägnar hela mina arbetsdagar till att lära folk röra sig och andas optimalt.
Så mycket ur kurs är vi tydligen...

Move well and breath!
/P

2 kommentarer:

 1. Ja visst är det konstigt, kan tänka mig att det blir extra tydligt för dig i ditt jobb. Har liknande erfarenheter när det kommer på tal om att jag springer med barfotaskor (five fingers), många frågar om det inte är skadligt att springa barfota och det är väl bara korta sträckor du springer m.m. Hm, bättre, säkrare och naturligare kan det ju inte vara!

  Ska springa Mullsjö X-trail den 25/8, det är 21 km och största delen är på stigar! Självklart i mina five fingers! Ska bli riktigt roligt!

  /Magnus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Magnus!
   Ledsen för sent svar. Semester du vet.. :)
   Nej, man får ju verkligen möta en del skepticism när man springer i five fingers. De som dock vågar prova har ju dock en tendens till att bli rätt frälsta. :)
   Jag hejar på dig i Mullsjö X-trail! Hoppas att du rapporterar om hur det går. Jag nöter vidare i mina också så får vi se när jag kommer upp i längre sträckor än runt 10 k där jag ligger i dagsläget. :)
   Lycka till!
   /Petter

   Radera