PurePharma

tisdag 3 april 2012

Paleotårta

I morse blev jag väckt med sång och tårta på sängen. :) Min underbara sambo hade gjort en paleotårta som ni kan se på bilden.

Eftersom det var en överraskning har jag ännu inte något recept, så ni får vänta ett tag på det. Det jag kan intyga var dock att den var supergod! :) Moussen är i alla fall gjord på kokosmjölk, hallon och gelatin. Återkommer med exakta mått och innehåll i botten.

Move well and have fun!
/P

4 kommentarer:

 1. Av någon outgrundlig anledning gör mitt mobila bloggverktyg bilderna enorma och jag är inte teknisk nog att ordna till det. Hoppas att ni har överseende med layouten. :)

  SvaraRadera
 2. Hej Petter!
  Vilken trevlig blogg ni driver! Har ätit paleo i snart två månader & stormtrivs med livsstilen.

  Hade tänkt att göra en dessert till midsommar á la paleostil & då verkar denna goda tårta passa perfekt. Har du ett recept som man kan få ta del av?

  SvaraRadera
 3. Hej Moa!
  Tack för berömmet och kul att du trivs med din nya livsstil! :)
  Ber så hemskt mycket om ursäkt över uteblivet svar. Har varit bortkopplad från datorn ett tag och har därmed inte kunnat se kommentarerna.
  Recept finns självklart. Det är bara jag som glömt bort att lägga ut det. Kommer ett inlägg med det inom kort. Hoppas att det blev en midsommartårta ändå! :)

  Ha en bra dag!
  /Petter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var finns receptet?

   Radera